Off-Line x Roslyn. Trevor Poloketi - FA'atau

Off-Line x Roslyn. Trevor Poloketi - FA'atau


“Leai se laina”

“Ofo-Line” ma Roslyn. ua tu'ufa'atasia i lenei masina Fa'amaualuga ma se va'aiga fa'atasi o le fa'auluina o suiga 'anoa. Faʻatasi, matou te tuuto atu i le faia o se eseesega i olaga o tagata LGBTQ +. I se taumafaiga mai le loto, matou te folafola atu e foaʻi atu se 75% mataʻina o tupe maua mai a matou mea Pride i le Trevor Project.

O le Trevor Project, o se faʻalapotopotoga taʻutaʻua i le LGBTQ + o le soifua maloloina o le mafaufau ma le puipuia o le pule i le ola, e maua ai le lagolago taua i tupulaga talavou o loʻo manaʻomia. Faatasi ai ma la latou laina fesoasoani 24/7, alaalafaga i luga ole laiga, ma punaoa faaleaoaoga, latou te fatuina se avanoa saogalemu mo talavou LGBTQ+ o loo feagai ma faigata. E ala i le faʻatonuina o la matou lagolago i le Trevor Project, matou te faʻamoemoe e faʻalautele a latou galuega faʻaola ola ma faʻamalosia tagata taʻitoʻatasi e talia o latou tagata moni.

O lenei felagolagomai e faʻaalia ai la matou tautinoga e le maluelue i le faʻaleleia o le faʻatasi ma le faʻamanatuina o le eseesega o le LGBTQ + alalafaga. E ala i la matou faiga faapaaga, matou te faʻamoemoe e faia se aʻafiaga e le gata i le faʻalauiloaina ae faʻapea foi le sao i auaunaga taua o loʻo ofoina mai e le Trevor Project. Auai mai ia i matou i lenei Masina Faamaualuga a o tatou o mai faatasi, tutu faamaualuga, ma galulue agai i se lumanai manuia, sili atu ona aofia ai mo tagata uma.


5000L$ Fa'ameaalofa a le YOUTUBE😋

UPEGA TAFAʻILAGI

FUAFUAGA


“Leai se laina” – FA'AOGA

Feso'ota'iga lautele, Teleport Shop ma Maketi