Ayashi. Fa'atauga ma le Tauvaga o le Aso Valenitina – MEAALOFA

Ayashi. Fa'atauga ma le Tauvaga o le Aso Valenitina – MEAALOFA


Ayashi

ღ I le faʻaaloalo i le Aso Valentine, matou te ofoina atu se faʻasalalauga faʻapitoa mo a matou tagata faʻatau. Fiafia i le 30% fa'aitiitiga i mea uma i totonu o la matou faleoloa mai ia Fepuari 11 i Fepuari 15th. Tausia lau pele po'o oe lava i se mea fa'apitoa i lenei Aso Valenitina.

E le gata i lea, o sui uma o le vaega o Ayashi o le a maua se meaalofa fua mai ia i matou pe a latou asiasi i la matou faleoloa i le taimi o Faʻatau. O le a avanoa foi le meaalofa mo le pikiina pe a maeʻa le vaitaimi faʻatau mo sui na misia.

ღ Ae e le ona pau lea, o loʻo matou talimalo foi i se tauvaga faʻapitoa! Tu'u lau tusi alofa po'o se kata o le Valentine's Day ua uma ona fai Second Life i totonu o le pusameli filifilia a le matou faleoloa mai ia Fepuari 10 e oʻo ia Fepuari 15 ma e mafai ona e manumalo i se kata meaalofa e tusa ma le 5000 L$. E 2 a matou manumalo, tasi mo le ta'uta'u alofa sili ma le tasi mo le ata sili ona lelei o le Aso Valentine na faia i totonu. Second Life.

Aua nei misia lenei avanoa sili e teu ai au meaalofa o le Aso Valenitina ma e ono manumalo ai i se fa'ailoga fa'apitoa. Asiasi mai i totonu o faleoloa po'o luga ole laiga e fa'aoga lelei ai lenei ofo.

ღ Auala e auai ai i le tauvaga: ღ

Asiasi i la matou faleoloa i le lalolagi e ala i le faʻaogaina o le faʻailoga ua tuʻuina atu.

Su'e le pusameli o le Aso Valenitina.

Tu'u lau tusi alofa/ta'utinoga e tu'u atu i se tasi, po'o se kata o le Valentine's Day na faia i totonu Second Life.(po o mea uma e lua)

Ia mautinoa e sainia le kata poʻo le tusi ma lou igoa ma faʻamatalaga faʻafesoʻotaʻi.

Fa'atali mo le aso 16 Fepuari e fa'ailoa mai ai le au manumalo.

Fa'ailoga e aofia ai pepa meaalofa e 5000 L$

Manatua: O le tauvaga e amata mai ia Fepuari 10 i Fepuari 15th. Aua nei misia lenei avanoa e manumalo ai i se faailoga faapitoa ma faailoa atu lou alofa. O se fa'amanatuga, o le a tu'uina atu fa'ailoga i le tasi e manumalo mo le ta'uta'u atu o le alofa sili ma le tasi e manumalo mo le ata sili ona lelei o le Valentine's Day na faia i totonu. Second Life.

Manuia le Aso Valentine mai la matou 'au!

PS E tatau ona e tu'u i lalo pepa fa'amau ma mea uma e te faia (ata po'o tusitusiga e mana'omia uma ile pepa fa'amau. ma e mana'omia lou toe fa'aigoa i lou igoa sl)

PSS O le a matou lafoina uma au messeges Valentine i lau manamea ma se meaalofa itiiti


5000L$ Fa'ameaalofa a le YOUTUBE😋

UPEGA TAFAʻILAGI

FUAFUAGA


Ayashi – FA'AOGA

Feso'ota'iga lautele, Teleport Shop ma Maketi