Mamadue. All Thing Maternity – NYTT

Mamadue. All Thing Maternity – NYTT


Mamadue

MAMADUE X @happycakedayforever
GIVEAWAY MULIGHET NED UNDER

MAMADUE HAR NOEN SPENNENDE NYHETER!

Å introdusere forskjellige typer sykehuskjoler, som levering, amming og vanlige kjoler, kan i stor grad forbedre komforten og bekvemmeligheten for pasientene. Hver type tjener et bestemt formål:

Leveringskjole: Disse kjolene er designet for vordende mødre som er i fødsel eller skal føde. De er vanligvis mer åpne foran for å gi enkel tilgang under fødselsprosessen. Leveringskjoler har ofte justerbare funksjoner for å imøtekomme de skiftende behovene til arbeidende mødre.

Ammekjole: Ammekjoler er skreddersydd for nybakte mødre som ammer babyene sine. De kommer vanligvis med diskrete åpninger eller klaffer som gir enkel tilgang til å amme mens de opprettholder beskjedenhet og komfort. Disse kjolene kan være et praktisk valg for nybakte mødre på sykehuset

Vanlig sykehuskjole: Vanlige sykehuskjoler er standardantrekket som gis til pasienter under sykehusoppholdet. De er allsidige og enkle å ta av og på, noe som gjør dem egnet for ulike medisinske prosedyrer og undersøkelser. Imidlertid blir de ofte kritisert for sin mangel på komfort og beskjedenhet.

Rigg for:

Reborn bork (kun middels og liten)

flere størrelser kommer snart

Ved å tilby disse forskjellige typene sykehuskjoler, kan Mamadue forbedre pasientopplevelsen og møte de spesifikke behovene til enkeltpersoner under sykehusoppholdet, enten det er for fødsel, amming eller generell medisinsk behandling. Denne innovasjonen kan bidra til økt komfort, verdighet og generell tilfredshet for pasienter.

------------------------

Vil du eie denne pakken gratis? Følg disse instruksjonene !

Trinn 1: lik dette innlegget og tag 3 personer

Trinn 2: Hva er det mest givende med graviditeten din

Trinn 3: DEL!!

Det var alt folkens ! God shopping og ha en fin tirsdag!

NETTSIDE

TELEPORTER


Mamadue – BUTIK

Sosiale nettverk, Teleport Shop og Marketplace