Eilandweekend – 29 juli – 1 aug. 2022

Eilandweekend – 29 juli – 1 augustus 2022

Eilandweekend

Island Weekend is een wekelijkse verkoopopening op 1 juli 2022, vrijdag 9 uur SLT - maandag 12 uur SLT. Dit verkoopevenement biedt merkbekendheid voor alle deelnemers en geïntrigeerde shoppers die op zoek zijn naar iets nieuws, met een toegevoegde Island Style Vibe. De aantrekkingskracht van de zomer, onderdompelen in de zon, spetteren in het heldere water van het eiland en iets verfrissends drinken, wordt het hele jaar door in bepaalde gebieden ervaren. Met de introductie van Island Weekend hopen we dat koele en verfrissende gevoel overal uit te breiden Second Life, vol met gedurfde en heldere kleuren, leuke zomerartikelen en algehele uniciteit van het ontwerp. Prijzen bij 99L voor individuele items en 50% korting op Fatpacks. Aanbiedingen waar veel shoppers van zullen genieten!


5000L$ Exclusieve YOUTUBE-weggeefactie😋

Volledige winkelgalerij

FACEBOOK

WEBSITE

TELEPORT

Volledige winkelgalerij

FACEBOOK

WEBSITE

TELEPORT
Featured Event