CHN. Tanga – HOU

CHN. Tanga – HOU


CHN

🌟 Hoʻolaha hauʻoli mai CheerNo Store ma FaMESHed! 🌟

Aloha CheerNo Boys..

Hauʻoli mākou i ka wehe ʻana i kā mākou hoʻokuʻu hou loa, ʻo CHN – Tanga wale nō no ka hanana FaMESHed.

CHN - ʻAʻole ʻo Tanga kekahi lole; he hōʻike ia o kou ʻano ʻokoʻa a me kou ʻano.

Me kahi ʻano o nā koho e koho ai, hiki iā ʻoe ke hana i kahi hiʻohiʻona āu e pono ai:

👔 Nā ʻāpana kala like ʻole:

Solid Pack: No ka poʻe e mahalo ana i nā mele kahiko, hāʻawi kā mākou Solid Pack i kahi ʻano o nā kala paʻa ʻole i hiki ke hoʻopaʻa ʻia i luna a i lalo no kekahi manawa.

Metallic Pack: E hoʻokiʻekiʻe i kou ʻano me kahi paʻi o ka maʻalahi! Hōʻike ka Metallic Pack i nā leo metala e hoʻohui i kahi paʻi opulence i ka lole o kāu avatar.

Star Pack: E hana i kahi ʻōlelo wiwo ʻole me kā mākou Star Pack! Aia kēia pūʻulu i nā hoʻolālā avant-garde a me nā hiʻohiʻona e hiki ai iā ʻoe ke kū i waho i kahi lehulehu, kūpono no ka poʻe makemake e hana i kahi manaʻo poina ʻole.

Inā ʻoe e ʻimi nei i ka nani o kēlā me kēia lā, kahi paʻi o ka nani, a i ʻole ka ʻōlelo ʻano wiwo ʻole, loaʻa iā CHN – Tanga nā mea āpau.

E kipa i kā mākou hale hoʻokipa ma FaMESHed a ʻike i nā mea hiki ʻole o ka CHN - Tanga. E hana i ka hiʻohiʻona e hōʻike maoli ana iā ʻoe, a hele i waho i ke ʻano me kēia hoʻokuʻu kūʻokoʻa.

E hui pū me mākou ma FaMESHed a lilo i ʻāpana o ke ʻano hoʻololi ma CheerNo Store. Mai poina i kēia manawa e wehewehe hou i kāu Second Life pāʻani ʻano!

E ʻike iā ʻoe ma FaMESHed!

Mai poina iā DEMO ma mua o ke kūʻai ʻana.

Inā he mau nīnau kāu e ʻoluʻolu e hoʻouna iā mākou i kahi leka. Hauʻoli mākou e kōkua iā ʻoe!

paena

TELEPELE


CHN – HALE KUAI

Nā pūnaewele kaiapili, Teleport Shop a me Marketplace