Off-Line. Wicked Witch Hunt!

Off-Line. Wicked Witch Hunt!


„Van mreže“

“Off-Line” x Wicked Witch Hunt!

______ lore ______

U srcu uklete lovačke zemlje, zla vještica po imenu Morgana jurila je, tražeći svoje izgubljene napitke. Kuhala je đavolsku izmišljotinu kako bi poboljšala svoje moći, ali nestašan nalet vjetra poslao je njene cijenjene napitke da se rašire po jezivom pejzažu. Dok je mjesec bacao jezivi sjaj na kvrgava stabla, grupa hrabrih avanturista se okupila kako bi krenula u potragu za prikupljanjem svih Morganinih napitaka prije nego što se vrati.

Ukleta lovačka zemlja bila je podmuklo mesto, ispunjeno vrebajućim senkama i šapatom od kojeg je ležao kičma. Avanturisti, predvođeni hrabrom mladom vešticom po imenu Desi, započeli su svoju misiju. Naoružani fenjerima i metlama, pretraživali su zemlju, a put im je bio obasjan izdajničkim ljubičastim i zelenim sjajem izgubljenih napitaka. Svaki je napitak imao jedinstvenu moć, od nevidljivosti do promjene oblika, a svjetleće nijanse su ih činile lakšim za uočavanje u mraku.

Dok je grupa jurila s vremenom, mjesec je dostigao svoj zenit, a na horizontu se pojavila zlokobna silueta Morgane. Zakikotala se od zlobe, osjetivši da se neko miješa s njenim napitcima. Sudbina uklete lovačke zemlje visila je o koncu, a avanturisti su znali da moraju da završe svoju misiju.

______ nagrade ______

Morgana rukavice – 22 boje ograničenog izdanja

Namješteno za Maitreyu, Freyu, Hourglass, Legacy M/Ž, Kupru i Reborn

Morgana torba – 22 boje ograničenog izdanja

Unrigged – Promjenjive veličine – Sa pozom i bez

WEBSITE

teleport

WEBSITE

teleport


„Van mreže“ - PRODAVNICA

Društvene mreže, Teleport Shop i Marketplace