FORRÆDERI. Tova Outfit – NYHET

FORRÆDERI. Tova Outfit – NYHET


MENNESKET

🎁GIVEAWAY-SJANSE!🎁

Kommenter avatarnavnet ditt for en sjanse til å vinne hele Jabria-antrekket! Valg av 5 vinnere som vil bli annonsert i kommentarfeltet 💗

Tova-genseren er selve symbolet på sexy, men likevel stilig mote, designet for å slå hodet på enhver sommertur. De livlige fargene fanger essensen av sesongen, og utstråler energi og stil. Med sin flatterende silhuett og smakfullt avslørende snitt, fremhever Tova-genseren brukerens kurver på alle de riktige stedene, og sikrer et selvsikkert utseende. Sammen med de stroppede plattformlåshælene, utstråler dette ensemblet sofistikert og hever bærerens statur, og tilfører et snev av eleganse til hvert trinn. Fullfør ensemblet med vesken, et stilig og elegant tilbehør som er perfekt for å bære nødvendigheter samtidig som du opprettholder en slank og minimalistisk stil!

Tova er utstyrt for Legacy, Reborn, Kupra og Peach.

Kom innom Dreamday i dag kl. 3 SLT og prøv en demo 🙂

Lim dette direkte inn i seernes adressefelt for en rask TP: DREAMDAY/124/63/2152


5000L$ Eksklusiv YOUTUBE Giveaway????

NETTSIDE

TELEPORTER


MENNESKET - BUTIKK

Sosiale nettverk, Teleport Shop og Marketplace