The Rogue DJ

The Rogue DJ


SL NAVN

Z㊉ώιε Łσӄι SϮaяdυϟϮ™ (l0ki.absinthe)

Jeg er Rogue DJ, The inFAMEous Story Telling Mistress of Ceremonies og Queen (stasjonsdirektør) av Dark Star Radio. Din underjordiske musikkstasjon. Gir deg det beste Goth, Industrial & Metal for verdensomspennende dominans! Vi skal styre verden 2022!! Navn: Jessika Darkstar SL NAVN: L0ki Ansinthe Lidenskap: Skrive-/fortellingsgave: Gab Tegn: Jomfru/Tiger Forfattere: Neil Gaiman, Ray Bradbury, Jane Austen, Arthur Conan Doyle, Lord Byron, Edgar Allan Poe, Charles Dickens, etc.. Musiker: David Bowie ADVARSEL: The Satire vil enten få deg til å le så hardt at det gjør vondt, du vil gjerne avslutte livet der og da! eller du vil krype på hender og knær og be om mer ★checkmypicks inSL4moreinfo→

NETTSIDE
Utvalgt arrangement