Evoshop28 - Shopping Hud

Evoshop28 - Shopping Hud


Evoshop28

Lansering av New Shopping Hud i Second Life

Et nytt begivenhetskonsept i Second Life Shopping hvor hver designer setter opp en leverandør med et nytt, originalt og eksklusivt produkt som vil utløpe om 1 dager på en webbasert produktvisning, og kundene kjøper produktene sine i en HUD-verden, og handler i farten, raskt og privat.

Fordi HUD er kopi/trans, har hundretusenvis av innbyggere gratis tilgang til det, slik at hvert skapers produkt kan sees av alle EvoShop28 -brukere og dermed øke deres nye utgivelsesinntekter, og enda mer med den enkle gavefunksjonen som gjør at alle produktet for å bli gitt til enhver innbygger med letthet.

EvoShop28-arrangementet ble opprettet av Yoshida Suki (eldre navn), har vært under arbeid siden begynnelsen av 2020, og EvoShop-teamet er likesinnede personer med samme mål, inkludert ingeniører, gründere, salgseksperter og erfarne shoppingboere, noen fra Second Life og noen fra Real Life. Vi er ikke tilknyttet noen strøm Second Life salgssystemer eller andre systemer, nåværende eller tidligere, og vi bruker heller ikke tredjeparts programvare av noe slag.

Hovedkonseptet til EvoShop er å gi alle innbyggere muligheten til å handle alle de flotte varene i farten, noe som gir dem mye mer fleksibilitet og bekvemmelighet, samtidig som de gjør Creators-virksomhetene mye mer lønnsomme, noe som gjør det til en vinn-vinn-situasjon.

Hver skaper har lov til å ha en leverandør på EvoShop1 -hendelsen som, når den er godkjent, utløper om 28 dager, i motsetning til hendelsene som arrangeres i regioner som åpner og lukker, lar EvoShop28 kjøperens shoppingopplevelse være kontinuerlig døgnet rundt.

NETTSIDE


TELEPORTER

NETTSIDE

MARKEDSPLASS

TELEPORTER
Utvalgt arrangement