cinphul // bwbw [Pride Festival-gave @ TWS] - GAVE

cinphul // bwbw [Pride Festival-gave @ TWS] - GAVE

cinphul

Dette er viet til lillesøsteren min som logget på SL en gang, så brukergrensesnittet og sa faen denne dritten og så aldri tilbake. ... og så mye som jeg hater å innrømme at det også er dedikert til min første eks.

Men søsteren min er grunnen til at jeg begynte å krysse rigging og hva ikke fem ting på tvers av forskjellige kropper.

Uansett hadde jeg en lang ting planlagt å si om dette, men alt du trenger å vite er sommerfugler handler om å endre seg til en vakrere deg, og når de sier at en sommerfugl klapper, forårsaker den vingene en tyfon på den andre siden av planeten, kan det være legitimt .

Min første kjæreste som kom ut som transkvinne (jeg snakker som langt tilbake), men var en blip i livshistorien min, var den viktigste gnisten som ga søsteren min mot til å komme ut flere år senere, og nå er hun den lille prinsesse av familien vår.

Selv om det tok litt tilpasning for moren vår, er vi alle ganske jævla stolte i dette Midtøsten-huset. Hennes forandring førte oss alle mye nærmere, og vi snakker alle sammen regelmessig nå mer enn vi har gjort i hele mitt liv.

Når du er høylydt og stolt, påvirker det andre, så den som trenger å høre dette, aldri skamme deg over den du er, du er meningsfull for noen der ute når de ikke en gang vet det ennå.

ps Takk Alex for at du hjalp til med å peke hodet mitt fra rumpa med dette designet <3

NETTSIDE

TELEPORTER
Utvalgt arrangement