Kink in Pink Hunt 2021 - Mai 2021

Kink in Pink Hunt 2021 - Mai 2021

Startdato: Juni 1, 2021 - Sluttdato:  Juni 30, 2021

Er rosa din kink? ♥ The Kink in Pink Hunt er en søt og kinky inspirert jakt på voksne på A Town Called Short Leash. Jakten pågår fra 1. til 30. juni og er åpen for publikum. Jaktelementer blir skjult i alle offentlige områder av A Town Called Short Leash sim. Varene er priset til bare 10L-25L, og hver butikk har minst en eksklusiv vare å jakte på. Vær oppmerksom på at dette er en voksen sim og jakt - INGEN BARNAVATARER er tillatt. ♥ Vær på utkikk etter vibratorer som gjemmer seg over sim-finn en, og du har funnet jakten din! Hver butiks vibratorfarge samsvarer med vibratoren på nettstedet (jakthint nedenfor) og ved jaktlandingen. Ta tak i ATCSL Kink in Pink HUNT HINTS som ligger ved jaktstart og få din kinky jakt på!

NETTSIDE

TELEPORT