miss and mr elegance 2021 andre audition - VIS


Lørdag 17. oktober kl 12

miss and mr elegance 2021 andre audition - VIS

hei som avtalt, jeg sender deg flygebladet vårt for vår andre audition av vår 2021 miss and mr elegance-konkurranse som finner sted lørdag 17. oktober klokken 12 slt. Jeg beklager å sende deg flygebladet i siste øyeblikk, men jeg har nettopp returnert fra sykehuset ble jeg innlagt på sykehus i 30 uke.
Jeg blir med deg flygebladet og lm takk igjen og unnskyld meg for å gi deg flygebladet senere

hei til alle Elegance-modellbyråene inviterer deg denne lørdagen 17. oktober kl. 12.30 for vår andre audition av miss og mr elegance 2021 kommer til å støtte våre fremtidige kandidater :) Vi anbefales å komme i advancedresscode: casual chic

miss and mr elegance 2021 andre audition - VIS


TELEPORT

GI BORT
⭐ bli med Media-SL.com splid: https://discord.gg/xmHfRpD
Liker Facebook
⭐ Kommenter dette innlegget ditt SL-navn Facebook
bli med på facebook-gave for å øke sjansene dine 😉🍀
https://www.facebook.com/mediaslnews/
Trekningen vil finne sted hver Mandag mottar vinneren 1000L
Lykke til
Utvalgt arrangement