ABSTRAKT-evenement – ​​mei 2022

ABSTRAKT-evenement – mei 2022

Startdatum: mei 15, 2022 - Einddatum: juni- 5, 2022

ABSTRAKT-evenement

DarkCyber ​​- De neonlichten vallen je aan en de nucleaire batterij in je horloge vertoont tekenen van zwakte. Hoelang zit je hier op deze bank... twintig? dertig minuten? Je wacht op de aerobus om je op te halen en mee te doen aan de grote kermis van Abstrakt. Het is al maanden geleden dat je holografische advertenties hebt bekeken in elke hoek van de stad. Ja... Het schreeuwde in de media, het stond op de voorpagina van je sociale netwerken, ze hadden het zelfs over het uitbrengen van een hit voor de gelegenheid. Maar jij... Jij geeft niet om de muziek, of wel? Wat je wilt is je oude prothese vervangen door nieuwe cyberimplantaten, je ogen vervangen, de lelijke schaduw van je karkas heroverwegen... Ja, mijn vriend komt dan naar je toe en klimt in de pod voor de Abstrakt... De deuren gaan open voor jou en jou ontdek de hologrammen die speciaal voor jou dansen. Het rode licht probeert je te lokken in de steegjes, alles is hier alleen maar fluorescentie, metaal, latex en technologie. Een stem leunt naar je oor, mijn stem, zacht en lief. “Welkom bij de Abstrakt, kies je ervoor om je bij ons aan te sluiten of draai je liever om? Pas op, als je binnenkomt, kun je verslaafd raken...'

GRATIS GESCHENK
Elke week 1k Giveaway exclusief YOUTUBE!😋

WEBSITE

FLICKR

TELEPORT

WEBSITE

FLICKR

TELEPORT
Featured Event