The Horse Show Shopping Event – ​​september 2021

The Horse Show Shopping Event – september 2021

Startdatum: september 18, 2021 - Einddatum: oktober 2, 2021

Het tweede jaarlijkse evenement van de Horse Show zal nieuwe creaties bevatten voor Teegle-paarden, Jinx-centauren en voor het algemene hippische leven! Met alles wat u nodig heeft voor uw ideale hippische levensstijl in Second Life, inclusief paardensportkleding, schuur- en stalinrichting, evenals skins en accessoires voor je animesh Teeglepet-paarden, Teegle bento-paardavatars en JINX Centaur! Het evenement introduceert twee langverwachte nieuwe Teegle-paarden; het Tennessee Walking Horse en American Saddlebred Horse. Er zullen live optredens zijn van leden van de paardensportgemeenschap in de evenementenarena, evenals een unieke veiling!

WEBSITE

TELEPORT

WEBSITE

TELEPORT
Featured Event