Klubb. Conjunt de sostenidors i faldilles Emerson - NOU

Klubb. Conjunt de sostenidors i faldilles Emerson - NOU


Klubb

Trobeu el conjunt de sostenidors i faldilles "Emerson" que s'acaba de llançar a K1NKY. Cada compra d'aquest conjunt inclou 3 estils de top: sostenidor + creus, només sostenidor o només creu). I cada compra de la faldilla ve amb 4 estils: només cinturons, creus + cinturons, faldilla + cinturons i cinturons + faldilla + creus. Agafa el teu color preferit en làtex o aconsegueix el fatpack que ve en 9 colors de mezclilla addicionals. "Emerson" és apte per a Legacy, Kupra, Reborn i Maitreya.

Vols participar al sorteig?

➠ Fes m'agrada a aquesta publicació.

➠ Comenta el teu nom d'IW.

➠ Segueix Klubb a Flickr, Instagram i Facebook.

Bona sort. ☆


5000L$ Sorteig exclusiu de YOUTUBE😋

LLOC WEB

TELEPORTACIÓ


Klubb - BOTIGA

Xarxes socials, Teleport Shop i Marketplace