VICI. Vestit de Kriester - NOU

VICI. Vestit de Kriester - NOU


VICI

[VICE 2023] "Kriester Outfit" c/o VICE™ ja surt a la N21.
Un element bàsic a la indústria de la moda! VICE porta a aquesta ronda de N21 el nostre body de Kriester i les ulleres de sol Kriester Shield. El nostre body inclou més de 10 estampats i dissenys icònics i els nostres escuts tenen més de 10 colors i 3 opcions de lents calentes per triar. Cada color de bodi inclou una versió pura i per cobrir completament hem afegit la nostra tanga i sostenidor BOM en 5 colors clàssics. Tot equipat per a cossos de malla Peach Legacy Kupra Reborn i Maitreya.

Recordeu sempre provar la demostració abans de qualsevol compra!


5000L$ Sorteig exclusiu de YOUTUBE😋

LLOC WEB

TELEPORTACIÓ


VICI - BOTIGA

Xarxes socials, Teleport Shop i Marketplace
Esdeveniment destacat