Roxanne DeVinna - Intèrpret

Roxanne De Vinna

Roxanne DeVinna és cantant a SL des de 2011. La veu expressiva, única i animada de Rox pot dominar fàcilment interpretacions de grans del jazz com Billie Holliday i Sara Vaughn fins a modernes sensacions pop com Katy Perry i Britney Spears. Roxanne ho pot fer tot! La personalitat positiva i el desig de Roxanne de connectar amb el seu públic fan que cada actuació sigui única. L’àmplia gamma de sons i cançons de Roxanne converteixen cada espectacle en una autèntica experiència, realment nodreix la vostra ànima i ment. La música és menjar del soul i Roxanne vol alimentar-vos.

Contacte : roxanne.ysabel

AGENDA
LLOC WEB
VOSTÈ
⭐ unir-se Media-SL.com la discòrdia: https://discord.gg/xmHfRpD
⭐ M'agrada Facebook
⭐ Comenta aquesta publicació el teu nom de SL a Facebook
uniu-vos a Facebook per augmentar les vostres possibilitats 😉🍀
https://www.facebook.com/mediaslnews/
El sorteig es farà cada dia Dilluns el guanyador rebrà 1000L
Bona sortEsdeveniment destacat